Isoleren van buitengevel met PUR-platen
Isolatie en bepleistering

Het isoleren van spouwen leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Daarom is het vaak nodig om te opteren voor het isoleren van de buitengevel en hiervoor kunt u terecht bij Gunther De Klusser uit Dendermonde.

Nieuwe look

De gevel langs de buitenkant isoleren zorgt voor een flinke meerwaarde van de woning. Daarnaast bespaart u heel wat euro’s op uw toekomstige energiefactuur en krijgt uw huis een totaal nieuwe look. Want een woning die voorzien is van bepleistering oogt nog zo mooi! Wacht daarom niet langer en kies vandaag nog voor een make-over van uw huis.

Voordelen isolatie buitengevel

Het isoleren van de buitengevel te Dendermonde biedt heel wat voordelen. Zo zorgt Gunther ervoor dat de isolatie volledig naadloos wordt aangebracht, zodat er geen koudebruggen ontstaan. Het comfort in de woning neemt bovendien drastisch toe en u zult merken dat u de verwarming veel minder zult moeten aanzetten en u toch de gewenste temperatuur zult hebben binnenshuis. Daarnaast is het uitzicht van het huis meteen anders en stijgt het dus fors in waarde. De vroegere vochtproblemen die vaak opdoken zullen verdwenen zijn en u kunt genieten van een gezonde, mooie en vooral comfortabele woonomgeving. Wenst u binnenkort uw gevel te laten isoleren of bepleisteren? Neem dan zeker contact op met Gunther De Klusser en ontdek puur vakmanschap tegen betaalbare tarieven!

Contactgegevens

Gunther De Klusser
Lambroeckstraat 81
9200 - Dendermonde


Tel.: 052 77 00 23052 77 00 23
BTW BE 0682.577.617

BATIBOUW+ PARTNER

Renovatiewerken | Renovatie Badkamer | Plaatsen Buitenschrijnwerk | Isoleren Buitengevel | Klusjesdienst