Alles omvattende klusjesdienst
Van tuinpad tot lekkende kraan!

Wilt u uw oprit of terras laten aanleggen? Is uw dak dringend aan een ontmossingsbeurt toe? Of hebt u stopcontacten of schakelaars in uw woning die vernieuwd moeten worden? Doe dan beroep op de klusjesdienst van Gunther Mariën uit Dendermonde!

Eindelijk al die vervelende klussen laten afwerken

In een woning zijn er altijd wel vervelende werkjes die u op de lange baan schuift. Geen tijd, geen zin of gewoon zelf niet handig genoeg zijn, zijn meestal de excuses die u naar voren schuift. Gunther De Klusser komt echter bij u langs om al deze klussen op correcte wijze uit te voeren zodat u ze eindelijk van uw to-do lijstje kunt schrappen.

Binnen en buiten

Zowel voor klussen binnen als buiten kunt u contact opnemen. Gunther beschikt over al het nodige, professionele materiaal om elke klus correct af te werken. De ruime ervaring in allerhande renovatiewerken zorgt voor een perfect eindresultaat! Bel of mail meteen om een afspraak te maken bij de bekendste klusjesdienst in Dendermonde. Een snelle respons wordt voorzien! Wenst u uw badkamer volledig te laten renoveren of is uw gevel aan vernieuwing toe? Ook dan kunt u bij Gunther De Klusser terecht.

Contactgegevens

Gunther De Klusser
Lambroeckstraat 81
9200 - Dendermonde


Tel.: 052 77 00 23052 77 00 23
BTW BE 0682.577.617

BATIBOUW+ PARTNER

Renovatiewerken | Renovatie Badkamer | Plaatsen Buitenschrijnwerk | Isoleren Buitengevel | Klusjesdienst