Complete renovatie van elke badkamer
Badkamerrenovatie van A tot Z

Volledig relaxen in uw bad na een drukke werkdag? Of genieten van een verfrissende douche wanneer de temperaturen de pan uit swingen? Uw badkamer is dé plek waar u tot rust komt! Als alles in de badkamer natuurlijk goed werkt of er aantrekkelijk uitziet, want schreeuwerige tegels of een lekkende kraan is allesbehalve bevorderlijk voor uw innerlijke rust! Laat dan ook tijdig de renovatie van uw badkamer uitvoeren en kies voor Gunther De Klusser uit Dendermonde om u hierbij te helpen!

Gedeeltelijk of compleet

Bij Gunther De Klusser kunt u terecht voor een complete renovatie van begin tot eind maar ook voor de kleinere werken. Er wordt vooraf langsgekomen om alle uit te voeren werken te bekijken en daarna wordt een offerte opgemaakt. Alle materialen kunnen door Gunther besteld worden of indien gewenst voorziet u deze zelf. Ook het ontwerp en de eindrealisatie kunnen in de uit te voeren werken opgenomen worden.

Correcte aanpak

Door de jarenlange ervaring waar Gunther over beschikt, bent u zeker van kwalitatief werk. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt, gaande van de afbraak tot het schrijnwerk, de loodgieterij, de elektriciteit en de betegeling. Ook kleinere werken zoals het vervangen van een toilet of een kraan kunnen door Gunther Mariën uitgevoerd worden. Interesse? Neem vandaag nog contact op voor info over renovatie van uw badkamer regio Dendermonde!

Contactgegevens

Gunther De Klusser
Lambroeckstraat 81
9200 - Dendermonde


Tel.: 052 77 00 23052 77 00 23
BTW BE 0682.577.617

BATIBOUW+ PARTNER

Renovatiewerken | Renovatie Badkamer | Plaatsen Buitenschrijnwerk | Isoleren Buitengevel | Klusjesdienst